esmaspäev, 24. aprill 2023

Purustaks mõned slotimängudega seotud müüdid

Kuigi pean tunnistama, et mu peas keerlevad igasugused hasartmängudega seotud mõtted üsna tihti (õnneks juba ammu ei ole nende mõtete seas ise mängima minemise soovi), siis tänase mõtiskluseni jõudsin ma üsna juhuslikult. Teadupärast on Facebooki ja ka teiste sotsiaalmeediaplatvormide põhiliseks eesmärgiks oma kasutajatele igasuguseid reklaame näidata, et saaks siis nende tellijatelt selle läbi kõvasti raha teenida. Nii keris minu uudisvoogu järsku mingi veider kanal, koos veelgi veidramate videodega. Kanali nime ma täpselt ei mäleta, aga selle sisu on laias laastus see, et näidata, kuidas mingid täiskasvanud inimesed mängivad internetis erinevaid kasiino slotimänge, pärisraha peale. Noh, ilmselgelt on tegemist niiöelda sisuturundusega, kus siis online kasiinod annavad seltskonnale mingi kokkulepitud krediidi kätte ja vastutasuks peavad need siis tegema oma mängudest otseülekandeid ja sinna peale midagi vaimukat mölisema. Puhtalt silmaringi laiendamiseks mõtlesin, et vaatan siis mõne video läbi ka (minu voosse jõudsid siis otseülekannete salvestused). Oeh - meeletu, millist kasiinoklišeede jura seal aetakse. Selle kõige tõttu mõtlesin, et koostaks väikse nimekirja slotimängudega seotud müütidest.

  • Alustuseks siis teatud mõttes kõiges olulisemast - slotimängud ei ole õiglased, mitte kunagi. Kui keegi ütleb sulle, et vot, kui sa mängid nii palju, oled nii palju kaotanud, siis varsti tuleb sinu kord võita, siis ajab ta sõna otseses mõttes sulle totaalset jama (kuigi ta võibolla ise usub seda juttu). Mitte kunagi pole garanteeritud, et nüüd on sinu kord võita, sest sul on viimased 2 tundi ju nii halvasti läinud. Iga panuse, iga keerutuse taga on võit täpselt samasuguse tõenäosusega.
  • Kasiinod ei peta inimesi. Nad ei pea seda tegema, sest pikas plaanis võidavad nad niikuinii. Mängud on lihtsalt selliselt seadistatud. Kasiinode eesmärk on lihtsalt teha kõik endast sõltuv, et sa ei lõpetaks mängimist. Sest mida rohkem sa mängid, seda kindlamalt sa lõpuks kaotad. Selle asja nimi on tõenäosusteooria.
  • Panuste suurendamine ei aita sul võita, sest tõenäosusteooria ei hooli su keerutuste rahalisest väärtusest.
  • Kui sa oled juba mänguhoos, siis suures plaanis pole vahet, kas su järgmine panus võidab või kaotab. Lõppude lõpuks kaob see raha ikkagi just sinu rahakotist. Sa võid küll täna ja äkki ka homme päris suurelt võita, aga sa tuled tagasi, sest võidutunne oli nii meeldiv. Ning sa tuled ka tagasi siis, kui sa kaotasid, sest sulle meenub, et kunagi sa ju võitsid. Kõige "edukamad" slotimängijad on need, kes kunagi esimesel korral võitsid kohe mingi suurema jackpoti ja nad said aru, et rohkem ei maksa oma õnne proovile panna. Väga edukate slotimängijate hulka kuuluvad ka kõik need, kes pole iialgi mitte ühtegi keerutust teinud.
  • Sul ei õnnestu mitte kuidagi slotimasinaid ära trikitada - a'la teed 5 keerutust turbokiirusel, siis 8 keerutust tavakiirusel ja siis lõpuks paned 100 keerutust automaatsel režiimil. Reaalsetel võitudel ja sinu skeemidel pole mitte mingit seost. Kui keegi ütleb, et ta mõtles välja eduka slotimängude võitmise süsteemi, siis sisuliselt ta valetab. See on lihtsalt üks õnnemäng, kus iga keerutus võib sulle küll võidu tuua, aga pikas plaanis oled sa kaotaja.
  • Slotimängud on tegelikult lihtsalt üks meelelahutusvorm, kuigi peab mainima, et üks ääretult kallis meelelahutus. Kui sa ei naudi mängimist, siis mine ära - kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar